Kurv
En af Danmarks største leverandør af ladestationer

Vi er blandt Danmarks største leverandør af ladestationer til elbiler. Dette er vi ikke blevet uden grund, og vi tager vores ekspertise og det ansvar som følger med seriøst. Vores kunder kan derfor nyde godt af vores store erfaring på området, hvor vi gør en dyd ud af tilfredse kunder og gerne går det ekstra skridt for at levere kundeservice i topklasse. Vi forstår vigtigheden af vores arbejde og levering af opladere, når det kommer til din elbil og går derfor aldrig på kompromis med teknologien og kvaliteten bag.

Opladning
wallbox gc ev powerbox 22kw charger with type 2 cable for charging electric cars and plug in hybrids 5
Mange års praktisk erfaring og indsigt

Flere års praktisk erfaring på markedet og stor indsigt i teknologi og el-artikler giver os det bedste udgangspunkt for at indtage den førende position som Danmarks største leverandør af ladestationer til elbiler. Ambitionen om fortsat at være den førende på området kræver en løbende indsats og optimering af både produkter, service og viden. Du kan derfor som kunde forvente, at vi løbende holder os opdateret med den nyeste viden og teknologi indenfor området, så du kan få adgang til de bedste produkter og den bedst mulige service og rådgivning.

Vi gør en dyd ud af tilfredse kunder

Det er ikke kun kvalitet og ekspertise, som vi prioriterer højt, men også dig! Når du handler hos os er du i fokus, og vi tror på at imødekommenhed, forståelse og den rette rådgivning skaber tilfredse kunder. Vi er ikke blot en forhandler, men stiler efter at være din praktiske og trofaste samarbejdspartner, når det handler om at finde frem til den bedste løsning for dig og din elbil. Åbenhed, rådgivning og forståelse af lige præcis dine behov er nøglekriterier i vores service, og vi har store ambitioner om, at hjælpe dig godt på vej. Mange vælger elbiler med tanke på miljøet, og en af vores missioner er at gøre denne løsning mest muligt tilgængelig ved at hjælpe dig bedst muligt på rette vej, når det kommer til valg af ladestation til din elbil.

about 01