Ladekabler til elbiler

Transportable ladekabler – din sikkerhed for altid at kunne komme hjem

Dette transportable ladekabel (type 2) er vigtigt ekstraudstyr, som du altid bør have tilgængeligt i din elbil. Til både kortere og længere køreture er det vigtigt at medbringe et transportabelt ladekabel også kaldet en Mormorlader. Der kan være langt imellem ladestandere og her er det transportable ladekabel din sikkerhed for at kunne komme hjem igen, hvis uheldet er ude, og din elbil løber tør for strøm. På den måde har du altid en nødlader og en trofast ven, som du kan regne med lige ved hånden.

En sikker løsning for dig og din elbil

En af de store fordele ved transportable ladekabeler er, at kablet er monteret med en industri kontakt (CEE stikprop), så sikkerheden er helt i top, når du skal oplade din elbil – også under opladning med længerevarende høje belastninger. Dette transportable ladekabel (type 2) er derfor en sikker backup løsning til dig, som gerne vil være helt sikker på at kunne komme hjem igen.

Bemærk er dette er en langsommere opladning end en vægmonteret ladestation. Ønsker du en vægmonteret ladeboks, så følg vores link her: Ladestandere

Hvilke elbiler passer ladekablet til?

Et type 2-ladekabel er den europæiske standard-stiktype, der anvendes af alle nye elbiler. Det har en syv-pin-forbindelse i begge ender, så du nemt kan tilslutte det til enhver vægboks i hjemmet og de fleste offentlige bilopladere.

Hos Billigladestationer.dk har vi gjort det nemt for dig, vi forhandler altid type 2 stik, som passer til alle EU godkendte elbiler. På den måde skal du aldrig være i tvivl om dit opladerladekabel passer til elbilen.

 

Øvrig information om ladekabler:
– Ladekabel med styreboks til 10A eller 16A ladestrøm
– Monteret med stikprop af type CEE for en sikker opladning
– LED-lamper, som indikerer den valgte ladestrøm og ladestatus
– Knap, så du nemt kan skifte mellem 10A- og16A-ladestrøm
– Kablet er støv- og sprøjtetæt (IP54 klassificering)