Kurv

Handelsvilkår

HANDELSVILKÅR
Billigladestationer.dk er et brand under EL-Grossisten ApS.

Generelle oplysninger

EL-Grossisten ApS
Stenbro Alle 13
6650 Brørup
CVR: 19756238
[email protected]
Telefon: 88 150 850

Betaling og sikkerhed

Hos billigladestationer.dk kan du betale med kort (Dankort, eDankort, Visa, MasterCard), bankoverførsel, Mobilepay og netbetaling (ved bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen). Ved betaling med kort og Mobilepay, bliver beløbet først trukket, når varen afsendes fra lageret. Ved betaling med kort og Mobilepay, bliver beløbet først trukket, når varen afsendes fra lageret. Betaler du med et internationalt betalingskort (Visa, MasterCard m. fl.) reserveres købsbeløbet på dit kort med det samme. Reservationen ophører, når pengene bliver trukket fra din konto, eller hvis du annullerer dit køb, inden købsbeløbet er trukket.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Fragt

Vi sender altid vores pakker med GLS og med omdeling. Prisen er 59,-.

Leveringstiden er 1-2 hverdage.

Fortrydelsesret

Du skal inden 30dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives via denne fortrydelsesformular eller ved at sende en mail til [email protected].

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ingen fortrydelsesret

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
– Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelsele og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med returnering af varen er du velkommen til at kontakte os.

Vedlæg gerne udfyldt returvareskema, hvor det oplyses at du ønsker at gøre brug af returretten.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes/indleveres til nedenstående adresse:
Billigladestationer.dk
Stenbro Allé 13
6650 Brørup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Husk at vedlægge kopi af faktura, og gerne udfyldt returvareskema.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb, Når du handler hos os som forbruger.

Der ydes 2 års reklamations ret efter den til en hver tid gældende lovgivning, på alle produkter, reklamationsretten omfatter fabrikationsfejl og mangler. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at du har opdaget fejlen, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved synlig transportskade, nægt da meget gerne modtagelse af pakken, da det letter din bevisbyrde. Er pakken modtaget skal de kontakte os, og meget gerne hurtigt muligt, da det letter reklamationssagen betydeligt.

Returnering af varer med fejl og mangler bedes ske med vedlagt returvareskema, med angivelse af fejlen og andre relevante oplysninger. Ligeledes vedlagt den originale kvittering.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Når varen er modtaget retur og er konstateret fejlbehæftet eller mangelfuld, ombytter og fremsender vi en ny vare, reparere, giver afslag i pris eller hæver købet, uden omkostninger for kunden, alt afhængig af den konkrete situation. Du kan sende varerne, eller indlevere dem hos Billigladestationer.dk på nedenstående adresse:

Billigladestationer.dk
Stenbro Allé 13
6650 Brørup

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Personlige oplysninger

Vi arbejder for den størst mulige datasikkerhed og tryghed ved behandlingen af personlige oplysninger fra vore besøgende og kunder. Når du afgiver en ordre har vi brug for oplysning om navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, evt. leveringsadresse samt evt. kreditkort/dankort oplysninger. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Der foretages ikke kryptering af ovennævnte oplysninger ved afsendelsen eller modtagelsen. Kun den information der er absolut nødvendig videregives til tredjepart med henblik på at gennemføre bestillingen, f.eks. PBS og leverandøren. Vi stiller under ingen omstændigheder personlige oplysninger af nogen art til rådighed for nogen eksterne partnere undtagen som anført ovenfor.

Du kan til enhver tid få fuld indsigt i dine oplysninger registreret hos os. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten (ordrebekræftelse) efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten (ordrebekræftelsen) pr. e-mail, så send en e-mail til [email protected]

Alle kontrakter (ordrebekræftelser), salg og leveringsbetingelser er på Dansk. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Hvis der opstår en ekstraordinær situation, der er udenfor Billigladestationer.dk kontrol, og som efter købeloven må anses som force majeure, bliver Billigladestationer.dk forpligtelser suspenderet i det tidsrum, den ekstraordinære situation varer.

Direktøren og de ansatte for EL-Grossisten ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Billigladestationer.dk er EL-Grossisten ApS.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Billigladestationer.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos EL-Grossisten ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til EL-Grossisten ApS via e-mail [email protected]

Vi videregiver din e-mail til Trustpilot som udelukkende bruger denne mail til at kontakte dig med et referencenummer for mulig anmeldelse af vores webshop.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Gzim Sokoli på [email protected] eller tlf. 88 330 301. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Billigladestationer.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44858590. 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Enwebshop.dk

Adresse

Postnr. og by

e-mail: [email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret 27-03-2023.